Ликовни конкурси

“15/TH CHILDREN ART-JAPAN”

На ликовном конкурсу “15/TH CHILDREN ART-JAPAN” ученици наше школе су похваљени за учешће: Катарина Ивковић 8-1, Анђела Станојевић 8-1, Тијана Анђелковић 8-1, Ивана Стојановић 7-3, Невена Нешић 7-1, Милица Станковић 7-1, Анђела Иличић 6-1, Маша Микић 3/2

ЖЕЛЕЗНИЦА ОЧИМА ДЕТЕТА

На 30. ликовни конкурс Железница очима деце ове године пристигло је нешто више од четири хиљаде радова деце из 88 основних школа и 22 предшколске установе у Србији. Стручни жири Железничког музеја у име организатора конкурса Железница Србије и Медија центра српских железница изабрао је најбоље радове и доделио равноправне новчане награде. У категорији школске деце, награде се уручују за најбољи ликовни рад, за графику, као и три равноправне награде жирија.

Имамо част да похвалимо изузетан успех ученице Анђеле Станојевић 7-1 која је освојила једну од три равноправне новчане награде у категорији најбољих ликовних радова школске деце. У категорији Воз будућности Руске државне железнице, Анђела је такође награђена као једна од три најбоља учесника конкурса.

Радови наших ученица Маше Микић 2-2 и Катарине Ивковић 6-2 изложени су у Железничком музеју у Београду до 31. децембра.

Likovni konkurs 1 Likovni konkurs 2 Likovni konkurs 3