Спортска такмичења

ОДБОЈКА

Одбојкашице         У нашој школи се доста пажње поклања спорту. Организују се различите спортске  секције, као на пример одбојкашка, рукометна, ритмичко- гимнастичка. Улаже се велики труд у дечије бављење спортом, зато што спорт треба да постане саставни део сваког нашег дана. Спорт има пуно добрих страна, а поред здравља тела и ума, као последица бављења  истим, долазе и одређени резултати. Наша женска одбојкашка екипа нас је уверила у то освојивши 3. место на регионалном такмичењу које је одржано у Крагујевцу 9. децембра 2013. године. Ми се поносимо нашим одбојкашицама, надамо се  да ће оне тим темпом  наставити,  да ће из дана у дан бити све боље и да ће и у будуће постизати врхунске резултате.

ПЛИВАЊЕ

Кристина        Ученица седмог разреда, Кристина Шљивић, која дуги низ година тренира пливање и постиже врхунске резултате  још једном је, освојивши 3. место на Регионалном такмичењу у пливању и 8. место на Републичком такмичењу које је одржано 3. децемра 2013. године у Београду, показала да се упорност, истарајност и одређена доза одрицања у корист спорта увек  исплате.

Кристина са наставникомОсобе које се баве спортом професионално или рекреативно, труде се да оборе неке рекорде. Ти рекорди могу бити постављени од стране бољих од њих, а некада су то лични рекорди. Кристина је на Републичком такмичењу у пливању успела да обори свој лични рекорд и покаже да се спортом треба бавити, а да ће резултати као последица сами доћи. Кристини желимо пуно успеха на предстојећим такмичењима и успешну каријеру професионалне пливачице.