Nov 29

” Доста су свету једне Шумарице 2022.”


У петак 25. новембра у Музеју ”21. октобар” у Крагујевцу организована је свечана додела награда ученицима, учесницима конкурса ”Доста су свету једне Шумарице 2022”. Пристигло је 1047 радова из 144 основне и 31 средње школе из Србије, Црне Горе и БиХ.   У категорији старијих разреда награђен је ученик наше школе Живојин Михајловић 6/1 који је освојио треће место и новчану награду од 8000 динара.Честитамо Живојину и наставници ликовне културе Сањи Микић на постигнутом успеху.

Aug 29

Срећан почетак школске године!

Поштовани ученици и родитељи, школска година почиње 1.9.2022. године. Расподела ученика петог разреда по одељењима је у 8 часова, а расподела свих ученика првог разреда је у 9 часова у централној школи. Први школски час за ученике осталих разреда је час одељењског старешине на коме ће бити подељени уџбеници и прочитан распоред часова. Срећан почетак нове школске године свима

Jun 25

Обавештење за ученике 8. разреда

Сва три дана завршног испита у школи ће важити следећа правила:

  • Током завршног испита у прсторијама школе је дозвољен боравак ученицима 8. разреда и лицима које директор одреди посебним списком.
  • Ученици 8. разреда долазе у школу од 8:00 – 8:15
  • Разредне старешине ученицима проверавају ђачке књижице и идентификационе налепнице
  • Ученици улазе у просторије одређене за полагање по утврђеном распореду
  • У просторије школе је забрањено уношење личних ствари (ранчеви, торбице, мобилни телефони, паметни сатови, флашице са водом и слично)
  • Школа ће сваком ученику обезбедити флашицу воде
  • Ученици треба да понесу са собом само хемијске и графитне оловке
  • По зваршетку завршног испита, ученици предају књижице и идентификационе налепнице разредним старешинама и напуштају школско двориште
Jun 15

Јавни позив за подношење понуда за израду пројекта система видео надзора

Потребну документацију можете преузети са следећих линкова:

  1. Јавни позив за подношење понуда за израду пројекта система видео надзора
  2. Јавни позив – План и пројекат