Sep 08

Позив за упис у школу образовања одраслих

Обавештавамо сва заинтересована лица да је у Основној школи “Свети Сава” у Баточини у току упис полазника за образовање одраслих. Права уписа имају сва лица са територије општине Лапово, која су старија од 15 година а нису завршили основно образовање или га нису ни започели.

Упис се врши у све разреде основне школе, а полазници се могу пријавити до краја месеца септембра, сваког радног дана. Настава почиње 1. октобра 2023. године.

Све потребне информације можете добити лично у просторијама школе или позивом на телефон: 034 / 6841 402

Aug 29

Информација за ђаке прваке, будуће петаке и родитеље

У петак 01.09.2023. године са почетком у 08.00 часова у школском дворишту централне школе обавиће се прозивка ђака првака, молибан као и прозивка ђака петака и расподела по одељењима.

Позивамо родитеље да дођу са децом и буду део почетка, надамо се много срећније и лепше школске 2023/24. године. Овом приликом ће првацима бити подељени ранчеви које је обезбедила општина Лапово.

Желим нам свима срећну и успешну нову школску годину.

Директор школе

Nov 29

” Доста су свету једне Шумарице 2022.”


У петак 25. новембра у Музеју ”21. октобар” у Крагујевцу организована је свечана додела награда ученицима, учесницима конкурса ”Доста су свету једне Шумарице 2022”. Пристигло је 1047 радова из 144 основне и 31 средње школе из Србије, Црне Горе и БиХ.   У категорији старијих разреда награђен је ученик наше школе Живојин Михајловић 6/1 који је освојио треће место и новчану награду од 8000 динара.Честитамо Живојину и наставници ликовне културе Сањи Микић на постигнутом успеху.

Aug 29

Срећан почетак школске године!

Поштовани ученици и родитељи, школска година почиње 1.9.2022. године. Расподела ученика петог разреда по одељењима је у 8 часова, а расподела свих ученика првог разреда је у 9 часова у централној школи. Први школски час за ученике осталих разреда је час одељењског старешине на коме ће бити подељени уџбеници и прочитан распоред часова. Срећан почетак нове школске године свима