Jun 10

Дан школе

Централна прослава Дана школе одржана је 3. јуна, када је одржана представа коју су приредили чланови драмске и ликовне секције, као и представници Ученичког парламнета. Уз реч директора додељене су награде најуспешнијим ученицима и наставницима.

Jun 10

Такмичења поводом Дана школе

И ове године смо обележили Дан школе низом културно-спортских манифестација. У госте су нам дошли ученици ОШ “Свети Сава” из Баточине. Мушка фудбалска селекција је одмерила снаге са својим вршњацима, док су се девојчице такмичиле са својим вршњакињама у одбојци. Учинак је био половичан. Девојчице из Баточине победиле у одбојци, док су наши дечаци били бољи у фудбалу.

Jun 02

Поздрав осмака

Традиционално и ове године у Дому културе осмаци су кроз занимљив програм поздравили своје наставнике, родитеље и другове. Сва три одељења осмог разреда су на креативан начин представила неке од анегдота и слика из ђачког живота и све то оплеменила музиком и плесом.

Jun 02

La Albicelestes vs Seleção

Утакмица Аргентина Бразил је уродила плодом на тему Бразила. Имали смо и част од Маше Микић да нам се као вођа групе обрати на португалском. Слика говори све. Не треба омаловажити ни тим Аргентине, али бољи носи виши бод.